Ochrana a spracovanie osobných údajov

Kto sme

Tento web prevádzkuje spoločnosť reality service 4u, s.r.o. so sídlom Pri jazere 40, 900 26 Slovenský Grob (iba poštový kontakt), IČO 46328751.

Kancelária sa nachádza na adrese Záhradnícka 63, 821 08 Bratislava.

Úvod

Osobné údaje zbierame pre účely vyplnenia a odoslania objednávky v sekcií Obchod, pri záväznom objednaní tovaru / služby. Pre potreby vybavenia objednávky. Pri vyplňovaní objednávky sa rozhodne sám návštevník, či údaje poskytne alebo nie. Poskytnuté údaje sú uchovávané na zabezpečenom serveri. Pri prehliadaní tohoto webu sa môže návštevník sám rozhodnúť, či chce poskytnúť svoju e-mailovú adresu pre spätné kontaktovanie alebo nechce, je iba potrebná pre vyplnenie Kontaktného formulára.

So získanými osobnými údajmi narábame podľa zákona na ochranu osobných údajov. Zhromažďujeme len také osobné údaje, ktoré nevyhnutne potrebujeme na to, aby sme boli schopní poskytovať naše služby a vykonať evidenciu v databáze uchádzačov alebo poskytnúť prácu.

Pravidlá ochrany osobných údajov sa vzťahujú na všetky služby LIVINEX poskytované priamo v realitnej kancelárii alebo na webovej stránke livinex.sk. Nevzťahujú sa na služby ponúkané inými spoločnosťami alebo jednotlivcami, ani na produkty alebo webové stránky, ktoré sa môžu objaviť, na webovej stránke livinex.sk vo forme reklamy alebo odkazov a pod.

Webová stránka livinex.sk ako taká sama o sebe nezbiera žiadne osobné údaje.

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechávajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Médiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Kontaktné formuláre

Údaje odoslané cez kontaktné formuláre uchovávame po určitú dobu nevyhnutnú na poskytnutie služby, no takto zozbierané údaje nepoužívame na marketingové účely. Údaje neposkytujeme žiadnej tretej strane.

Cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak navštívite našu stránku prihlásenia, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť “zapamätať”, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Analytika

Tento web nezbiera žiadne analytické údaje.

S kým zdieľame vaše údaje

Tento web nezdieľa žiadne údaje so žiadnou treťou stranou.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho meta-údaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Na našich stránkach sa nedá registrovať, preto pri registrácií nedôjde k ukladaniu žiadnych údajov.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke ste pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov. Požiadať môžete na emailovej adrese gdpr@livinex.sk

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

Kontaktné informácie

  • Poskytnutý súhlas môže dotknutá osoba kedykoľvek odvolať, a to písomne, na nižšie uvedenej emailovej adrese (gdpr@livinex.sk) alebo poštovej adrese (reality service 4u, s.r.o., Pri jazere 40, 900 26 Slovenský Grob).
  • Ďalšie informácie týkajúce sa ochrany osobných údajov v realitnej kancelárii LIVINEX, prípadne žiadosti o opravu/aktualizáciu, vymazanie, likvidáciu údajov nám môžete poslať emailom gdpr@livinex.sk alebo poštou: reality service 4u, s.r.o., Pri jazere 40, 900 26 Slovenský Grob.

Dodatočné informácie

  1. Prístup k osobným údajom majú pracovníci kancelárie, ktorí boli poučení o právach a povinnostiach pri spracúvaní osobných údajov a sú povinní dodržiavať mlčanlivosť, ktorá trvá aj po ukončení spracúvania osobných údajov.
  2. Realitná kancelária je povinná v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. (ďalej v texte len „zákon na ochranu osobných údajov“) zabezpečiť ochranu osobných údajov. Prijali sme preto také technické, organizačné a personálne opatrenia, pomocou ktorých sme schopní zabezpečiť sieťovú bezpečnosť a zálohovanie údajov, odolnosť informačných systémov obsahujúcich osobné údaje proti škodlivým kódom a podobne.
Translate »